Utlåtanden

Beatrice Fahlström, Östansjö
Efter att ha rådfrågat Erik förstod vi vad vi behövde i bilväg. Vi hade tänkt oss en mindre 7-sitsig bil från början men Erik fick oss att inse att en minibuss är att föredra och det var en himla tur det! Vi är nu stolta ägare till en superfin 7-sitsig Renault Grand Espace, oss passar den perfekt och jag har aldrig kört en bättre bil!

Tack för hjälpen Erik!

Per Ibstedt, Byggnadsingenjör, Hässleholm, valde en Opel Corsa EcoFlex
Efter att ha anlitat Erik för bilvalshjälp 2008 så har mina rörliga bilkostnader minskat med ca. 20 000:-/år. Efter ca. 6-7 år kommer jag att ha sparat in hela bilen. Dessutom har jag en trevligare och säkrare bil.

Anna-Karin Skärberg, Hushållningssällskapet Väst, Vänersborg
Hösten 2008 hjälpte Erik oss på Hushållningssällskapet Väst att undersöka vilka effekter det skulle bli för de anställda och organisationen att erbjuda personalen miljöbilar som personalbil. Erik hjälpte oss att beräkna kostnader samt fastställa hur olika situationer som t.ex. avslutande av anställning, sjukskrivning, avslut av avtal m.m skulle hanteras. Vi fick klarlagt vilka regler som gäller kring förmånsvärdet och hur SGI och pension kan påverkas. Han gav oss också en sammanfattande rekommendation, baserad på olika bilägandesituationer. Detta hjälpte oss i vårt beslut och vi är mycket nöjda med den hjälp Erik gav oss.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: